Salg

Selger du produkter eller tjenester du ikke får automatisk oppgjør og avregning på? Da trenger du enkle og gode løsninger for å håndtere disse inntektene.

Med Duett.no MinSide kan du enkelt fakturere kundene dine. Med mobilappen kan du legge inn antall timer, rundballer eller andre enheter du skal fakturere.

Se video om MinSide Fakturering

Produktark

Duett Faktura

Duett Faktura er et brukervennlig og skalerbart system. Det kan brukes helt enkelt for å produsere fakturaer med kun tekstlinjer og beløp. Du kan også bruke et mer omfattende vareregister med pris pr. vare, evt. kombinert med elektronisk lagerstyring og innkjøp for full logistikkløsning.

Bruker du ekstern regnskapsfører?

Duett er meget godt tilrettelagt for arbeidsdeling og samarbeid mellom deg og din regnskapsfører. Du lager og skriver ut fakturaene selv. Du kan også sende fakturaene på epost til kundene dine, eller som e-faktura (EHF-formatet). Når fakturaene er utskrevet blir de automatisk bokført. Du slipper å sende filer eller fakturakopier til regnskapsfører, og begge parter sparer tid.

Funksjoner i Duett Faktura

Duett Faktura gir mulighet for bl.a. samlefaktura, akonto med avregning, fakturamaler og mangfoldiggjøring av lik faktura til mange kunder. Fritekst og delsummer kan legges på i fakturaen. Mange layoutvarianter bl.a. med KIDnr. gjør det mulig å hente innbetalingene elektronisk (OCR) fra banken. Da sparer du registreringstid.

Vareregister

Duett Faktura inneholder et vareregister. Dette bygges opp  etter eget ønske med alfanumeriske varenummer og kobling mot inntektskonto. Varer kan opprettes med alle mva.varianter, dvs. avg.pliktig høy sats, middels sats, lav sats og avgiftsfritt. Bruk av varenummer gir statistikker på hvor mye du har solgt pr. vare, og til hvilke kunder.

Kunderegister

Kunderegisteret i fakturamodulen kan bygges opp med flere nummerserier og grupperinger.  Du velger pr. kunde om du skal fakturere i norske kroner eller i annen valuta, og om du vil sende PDF eller e-faktura istedet for å skrive ut fakturaen.

Lager og innkjøp

Ønsker du å få beregnet elektronisk lagerbeholdning automatisk, må du i tillegg til Faktura benytte funksjonene Lager og Innkjøp. Lagerbeholdning økes ved varemottak, og reduseres ved salg. Gode rutiner for håndtering av retur og evt. svinn av varer er viktig for å få en riktig beholdning. Lagerbeholdningen kan justeres ved telling. Den fysiske tellingen kan gjøres med en strekkodeleser på lageret.

Rente/purre

Duett kan skrive ut purringer og beregne renter, på samme nota eller hver for seg. Enkeltposter som har forfalt kan stoppes, hvis kunden er uenig i kravet. Smart funksjon for automatisk å legge på beregnede renter og purregebyr på neste ordinære faktura.

Duett.no for primærnæring

Hvorfor velge Duett.no?

 • Bransjetilpasset kontoplan
 • Komplett årsoppgjør med direkte overføring til Altinn
 • Rasjonell og rask bilagsføring
 • Tilrettelagt for samarbeid med ekstern regnskapsfører
 • Skyløsning med pålogging via nett

Enkelt for små og store regnskap

Duett.no er lett å bruke uansett om du har store eller små bilagsmengder. Med den innebygde bilagsmalen kan du f.eks. lage standarder for bilag som skal fordeles på mange konti. Slik sparer du tid på bilagsføringen.

Har du tilleggsnæring?

I Duett.no kan du ha opptil 4 tilleggsnæringer utenom landbruket i samme regnskap. Du får i næringsoppgaven resultat pr. næring, og samtidig totaloversikt på eiendeler, gjeld mv.

Privatregnskap

Det er ikke lovpålagt å føre privatregnskap, men anbefales for oversikten over den totale økonomien. Unik funksjonalitet gir deg mulighet til både næringsog privatregnskap – ført i samme bilde! Kun næringsbilagene rapporteres i resultatregnskapet.

Reskontro

Alt kjøp og salg skal føres på egen konto med kunde eller leverandør. I Duett.no gjør du dette enkelt med få tastetrykk.

Årsoppgjør

Ønsker du å gjøre hele regnskapsjobben på egen hånd, er Duett.no det systemet som er best integrert direkte mot Altinn. Oppgaveorientert veiviser hjelper deg gjennom alle ligningspapirene. Alle pliktige ligningsskjema for enkeltpersonforetak, ansvarlige selskaper og vanlige aksjeselskap er inkludert. Duett. no lar deg også hente inn de forhåndsutfylte tallene til selvangivelsen din, slik at du sparer mye tid på utfyllingen.

Bruker du regnskapskontor?

Duett.no er godt tilpasset en arbeidsdeling mellom deg og din regnskapsfører. Hvor mye av jobben du skal gjøre, er opp til deg og regnskapsføreren din. Har du salg av produkter eller tjenester, kan du fakturere kundene dine, mens regnskapsfører gjør resten av jobben. Ønsker du å føre noen av bilagene selv, er også det mulig. Hos mange regnskapskontor kan du få en direkte kobling inn til ditt regnskap via internett. Du får bedre oversikt, og begge parter sparer tid.

Samdrift eller flere klienter?

Duett.no Bonde gir mulighet for å føre inntil 10 regnskap. Du kan håndtere både landbruks- og forretningsvirksomheter, inkludert aksjeselskaper.

Duett.no er en skytjeneste

Duett.no leveres som en pålogget tjeneste. Det betyr at du slipper installering, programoppdateringer, tekniske problemer og det som er knyttet til lokale installasjoner. Du får et brukernavn og passord og logger deg på via nett. Vi lagrer dine data og tar sikkerhetskopier. Bytter du pc, trenger du bare snarveien til påloggingen for å få tilgang til regnskapet ditt.

Duett.no er en komplett løsning

Duett.no er en pakkeløsning, der du får tilgang til det meste som er utviklet i systemet. Eksempler på funksjonalitet som er inkludert i Duett.no Bonde er:

 • Regnskap, reskontro og rapporter
 • Driftsregnskap
 • Komplett årsoppgjør for EPF, SA, ANS og AS
 • Timeregistrering
 • Fakturering inkl. e-faktura
 • Remittering og OCR-innhenting
 • Mottak av inngående e-fakturaer og avregninger
 • Rente/purre
 • Budsjett

Hjelp i systemet

Elektronisk hjelpefil er inkludert i Duett. no. Brukerstøtte får du via telefon eller e-post.