Andre bransjer

Daldata har løsninger som passer for mange ulike bransjer og virksomheter. For mange av våre kunder er vi totalleverandør. Det betyr at du kan få alt du trenger av forretningssystemer, driftsløsninger, opplæring og support hos oss. Vi sørger for at løsningene dine integreres godt sammen. Ønsker du en tilpasning av funksjonalitet eller trenger å få lagd noe helt spesielt, sørger våre systemutviklere for det.

Bruker du ekstern regnskapsfører på noe av jobben? I såfall er våre løsninger spesielt godt tilrettelagt for en effektiv og dynamisk arbeidsdeling mellom regnskapsfører og din bedrift.

Har du egen administrasjons- og økonomiavdeling? Vi har komplette, gode løsninger som gir deg full kontroll og oversikt over din virksomhet.

Trenger du gode logistikkløsninger knyttet til salg av produkter? I Økonomisystemet Duett.no styrer du vareflyten gjennom bestilling, ordre og elektronisk lager. Trenger du avansert håndtering av rabatter og kampanjepriser, løser vi også det. Vårt økonomisystem leveres som en skytjeneste, via vårt svært driftssikre datasenter som er lokalisert i Norge.

Salg av tjenester håndteres effektivt enten via timeregistrering (web eller mobil), eller via vanlig fakturering. Har du behov for prosjektføring har Duett også gode løsninger på det området.

Lønns- og personalområdet er viktig. Her tilbyr vi markedsledende løsninger fra Huldt & Lillevik.

Hos oss får du også publiseringsverktøy for websider. I tillegg kan vi ta hånd om IT-driften av alle dine programmer. Vi sørger for sikkerhet og tilgjengelighet, du kan jobbe hvor og når du vil.

Les mer om de ulike prosessene i menyen til venstre.